web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCum a ajuns Mihai Bobonete un actor renumit?

Cum a ajuns Mihai Bobonete un actor renumit?

- Advertisement -

Mihai Bobonete a devenit cunoscut în România datorită rolului pe care îl joacă în serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV. Însă, puțini dintre fanii lui știu că Mihai Bobonete, la un pas să fie dat afară. Momentul în care actorul a luat decizia care i-a schimbat viaţa.

Înainte de a fi distribuit în rolul lui Bobiță din Las Fiebinți, Mihai Bobonete a apărut la TV la concurență, respectiv la Antena 1, în  emisiunea de dimineață a lui Răzvan Simion și Dani Oțil.

Totul a început pentru Mihai Bobonete cu o știre despre devierea circulației pe podul de la Giurgeni, locul de unde provine actorul, și a avut o idee pentru un personaj comic. Oamenii de la Antena 1 au simțit potențialul lui, asfel că a fost invitat în emisiunea matinală.

”Am văzut o ştire, cum că se închide podul de la Cernavodă pentru renovare, iar traficul va fi deviat pe Giurgeni, eu fiind de la Giurgeni. Şi mi-a venit asta cu Văru de la Giurgeni. Feedback-ul a venit repede, foarte multă lume întreba cine sunt, iar personajul a fost foarte îndrăgit”, spunea Mihai Bobonete, atunci.

Astfel, l-au remarcat și cei de la PRO TV și i-au făcut o ofertă pentru a juca rolul lui Bobiță în serialul „Las Fierbinți”. Mihai Bobonete s-a decis rapid, mai ales că circulau zvonuri că urma să fie dat afară de la Antena 1.

Astfel, în anul 2012 a ajuns la Pro TV și a devenit cunoscut pentru personajul din „Las Fierbinți”. De asemenea, mai de curând, Mihai Bobonete s-a alăturat și juraților de la „Românii au talent” în sezonul 12 din 2021, alături de ceilalți jurați: Andra, Dragoș Bucur și Andi Moisescu.

Chiar dacă mulți cred că nu are studii de specialitate în actorie, Mihai Bobonete a mers, după terminarea liceului, la Facultatea de Electrotehnică din Craiova. Acolo, bunul său prieten Octavian Strunilă, care i-a devenit şi naş, i-a recomandat să se facă actor.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești.

Băusem toată noaptea și dimineața a zis: Nu vrei să te faci actor?. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment.

M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, povestea Mihai Bobonete în urmă cu ceva timp.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments