web analytics
joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateCine este Adrian Elicopter de Luptă? Tânărul argeșean este viral pe TikTok!

Cine este Adrian Elicopter de Luptă? Tânărul argeșean este viral pe TikTok!

- Advertisement -

Adrian Elicopter de Luptă a devenit rapid un nume cunoscut în mediul online, captivând atenția publicului prin umorul său contagios și creativitatea debordantă. Student la Academia de Poliție, originar din Budeasa, Argeș, Adrian și-a construit o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, mai ales pe platformele Instagram și TikTok, unde numărul său de urmăritori a depășit cu mult sutele de mii.

Poreclit “Adrian Elicopter de Luptă,” tânărul a câștigat inimile internauților prin postări amuzante și personificarea diverselor personaje în filmulețe scurte. Cu peste 195 de mii de urmăritori pe Instagram și aproape 402 de mii pe TikTok, popularitatea sa în creștere continuă a ajuns să depășească barierele

Adrian Elicopter de Luptă apare în primul său film

Pe lângă toată activitatea din mediul online, Adrian Elicopter de Luptă a făcut parte și din emisiunea – competiție a lui Andrei Șelaru de pe Youtube, alături de mai mulți influenceri, precum Drăcea, Erika Isaac, Vlad Munteanu, Vlad Neamțu, Cezara Cristescu, Skrl3t, David Ioan, Iorga și Maya.

În cadrul competiției, Adrian a format o legătură strânsă cu Iorga, postând ulterior multe filmulețe împreună și creând content pentru rețelele de socializare.

După terminarea emisiunii BUZZ House, câștigată de Costi Max, Andrei Șelaru a hotărât că trebuie să producă și un film cu același nume, iar personajele să fie exact concurenții din ultimul sezon BUZZ House. Filmul, o comedie horror, va apărea în curând în toate cinematografele din țară.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments