web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCine a venit cu ideea „flotărilor” din videoclipul lui Alex Velea cu...

Cine a venit cu ideea „flotărilor” din videoclipul lui Alex Velea cu Dani Mocanu

- Advertisement -

Alex Velea și Dani Mocanu au lansat zilele trecute prima lor piesă împreună. Deși nimeni nu se aștepta la o asemenea colaborare, se pare că artiștii au avut un real succes cu melodia, aceasta ajungând în scurt timp pe prima poziție în Trendingul de pe YouTube-ul românesc. 

Melodia lui Alex Velea cu Dani Mocanu, „Dau în ei ca-n aparate” nu doar că a ajuns pe prima poziție din trendingul românesc, ci s-a și menținut acolo timp de 4 zile. Până în acest moment, piesa are peste 3.5 milioane de vizualizări, dar și zeci de mii de comentarii. Mai mult decât atât, pe TikTok s-a lansat un adevărat trend în care oamenii încearcă să imite „flotările” făcute de cei doi în videoclip. 

Astfel, pe pagina de „For You” de pe TikTok apar o mulțime de tineri care încearcă să reproducă mișcările făcute de Alex Velea și Dani Mocanu. Unii dintre aceștia au fost curioși cine a venit cu ideea acestor „flotări”, iar răspunsul a fost oferit chiar de iubitul Antoniei. Se pare că nu el a gândit coregrafia piesei, ci colegul său de breaslă, Dani Mocanu. 
 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments