CELEBRUL PREZENTATOR TV A LĂSAT-O ÎNSĂRCINATĂ PE O BOMBĂ SEXY DIN PITESTI, DAR NU ȘI-AR ASUMA PATERNITATEA

Cătălin Cazacu este îndrăgostit lulea de noua lui cucerire, o brunetă pe care chiar el a descris-o la superlativ! Prezentatorul de la TVR se află în Zanzibar, unde petrece fără limite. Acasă, în România, fosta lui iubită este însărcinată. În cinci luni. E fericită că va deveni mămică, iar apoi va redeschide afacerea pe care, momentan, a suspendat-o.

Va dezvăluiam acum câteva zile ca Lavinia Cazacu, fata omului de afaceri Marian Cazacu, este insarcinata, iar tatăl acesteia tocmai a devenit proaspat tătic! Marian Cazacu a devenit tătic in urma cu câteva luni, iar peste câteva luni acesta va deveni și bunic. După ce a devenit sora mai mare, Lavinia a anunțat in mod oficial ca așteaptă și ea primul sau baietel. Anuntul a fost facut de aceasta pe conturile sale de socializare

„#myboy#20weekspregnant”, a scris Lavinia, alaturi de o fotografie cu ea tinandu-și mana pe burtica. Acum, tanara a ales sa dezvăluie identitatea tatălui și se pare ca acesta ar fi Catalin Cazacu, un prezentator renumit.

Lavinia Cazacu – incredibilă coincidență de nume – este tânăra care se lăsa cucerită de Cătălin Cazacu și trăia alături de el o frumoasă poveste, de care puține persoane au știut. Practic, doar apropiații celor doi. În urmă cu doi ani și-au făcut ochi dulci, au devenit prieteni, iubiți. Pentru ca apoi Lavinia să-l anunțe că este însărcinată.

Doar că survenise, între timp, despărțirea, iar, conform unei surse apropiate lor, fostul participant la Exatlon nu ar recunoaște copilul care va veni pe lume la vară. Dar nici Lavinia nu l-ar mai vrea în viața ei pe Cătălin.

Lavinia Cazacu, însărcinată în cinci luni

CANCAN.RO a vorbit cu tânăra, foarte discretă, de altfel. ”Sunt însărcinată, într-adevăr, dar am ales ca viața mea personală să fie privată și să nu dau niciun detaliu în acest sens”, au fost vorbele Laviniei. 

În acest timp, Cătălin se distrează cât pentru zece vieți. ”Nu am ales să vin întâmplător pe această insulă. Aici am mai mulți prieteni. Printre amicii mei de aici se numără și Ciprian «Zanzibarezul». Este un român stabilit de câțiva ani pe insulă și la care toți conaționalii apelează când ajung aici. Împreună cu el am legat o petrecere. A ieșit foarte tare.

Asta îmi e meseria în țară, dar, dacă acolo nu pot să o exercit, m-am gândit să o fac aici, în Zanzibar, pe insula unde nu există coronavirus. Nu mă opresc aici, am în plan să organizez și o petrecere mai mare. Cu siguranță, românii care au luat cu asalt insula o să fie extrem de bucuroși”, dezvăluia Cătălin Cazacu.

Cel care avea să o prezinte pe femeia care l-a cucerit total: „În viața vieții mele, de când mama m-a născut, n-am văzut o femeie mai frumoasă. Dacă vreodată în viața asta Dumnezeu a hotărât ca eu să fiu fericit, fericirea mea pe pământ așa arată!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *