web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCelebrarea comunei Bogați!

Celebrarea comunei Bogați!

- Advertisement -

Marţi a fost o zi de mare însemnătate pentru toată creştinătatea, iar la Bogaţi a fost o zi cu dublă însemnătate. Pe lângă evenimentul religios, locuitorii comunei au celebrat şi ziua localităţii. Oameni cu suflet mare şi gospodari, locuitorii comunei Bogaţi au avut parte de o zi cu adevărat de neuitat. Primarul Ion Gîrleanu a pregătit nenumărate surprize, artişti consacraţi oferind un spectacol menit să cinstească o localitate a unor oameni gospodari şi muncitori.

Oaspeţi de seamă au venit la Bogaţi

La ceas de sărbătoare, alături de locuitorii comunei Bogaţi s-au aflat oaspeţi de seamă, oameni care s-au bucurat din plin să fie alături de locuitorii acestei minunate localităţi. Astfel, la evenimentul de la Bogaţi au fost  prezenţi  fostul premier al României şi preşedinte al Senatului, Nicolae Văcăroiu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu şi Marius Nicolaescu, deputaţii PSD de Argeş, Nicolae Georgescu şi Nicolae Pavelescu, senatorul PSD de Argeş, Cristina Stocheci, secretari de stat, primari din judeţ, consilieri locali şi judeţeni. Poate că cel mai emoţionat a fost Dumitru Tudosoiu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, acesta fiind născut şi crescut în comuna Bogaţi.

Ion Mînzînă, mesaj din suflet pentru locuitorii comunei Bogaţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă a transmis un mesaj special tuturor locuitorilor comunei Bogaţi şi a avut cuvinte de laudă la adresa muncii depuse de către primarul Ion Gîrleanu. “De fiecare dată vin cu mare plăcere în localitatea dumneavoastră. Mă consider un prieten al locului. Făceam un calcul, acum 27-28 de ani veneam pentru prima dată în localitatea dumneavoastră. La momentul la care am venit pentru prima dată în comuna dumneavoastră m-am întâlnit cu domnul Savu. Dânsul a fost un apropiat în tot ce am întreprins politic la nivelul comunei Bogaţi. Am înţeles că a împlinit 92 de ani şi am zis că peste 30 de ani să ne vedem aici, domnule Savu pentru că peste 30 de ani voi împlini şi eu vârsta dumneavoastră. Mă leagă o prietenie adevărată de conducătorii comunei dumneavoastră, de domnul primar Ion Gîrleanu, de domnul Ilie Miriţă. Faptul că noi apreciem foarte mult tot ceea ce se întâmplă în localitatea dumneavoastră este exemplificat prin prezenţa acestui număr foarte mare de aleşi locali, de parlamentari, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, domnul Nicolae Văcăroiu, ex-prim-mi-nistru. Asta arată respectul nostru pentru domnul primarul  şi pentru dumneavoastră, cetăţeni ai acestei localităţi. Este o zi de bucurie pentru toţi cei prezenţi aici, este o zi de bucurie pentru locuitorii comunei Bogaţi. Este un moment de distracţie. Sunt puţine momente de distracţie în viaţa unui om. Să ne bucurăm de aceste momente plăcute, să ne urăm să avem sănătate, să ne gândim la copiii noştri, să ne gândim la viitorul acestei ţări. Să fim cât mai aproape de oameni, să sperăm că bunul Dumnezeu îşi va îndrepta faţa către noi, către poporul român şi să trăim că speranţa unui viitor mai bun de mâine. La mulţi ani, locuitorilor comunei Bogaţi”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă.

Ion Gîrleanu, primarul comunei Bogaţi, mesaj emoţionant pentru locuitori!

“În sufletul meu intră toţi”

Ion Gîrleanu este fără discuţie unul dintre cei mai apreciaţi şi performanţi edili ai Argeşului. Acesta le-a transmis un mesaj special locuitorilor comunei Bogaţi. “În primul rând aş vrea să spun că 29 august este ziua în care toţi cetăţenii comunei Bogaţi nu au culoare politică. Toţi suntem la fel şi am venit să ne sărbătorim localitatea. Anul trecut am încercat şi chiar am serbat ziua pe 27 august. Vreau să fac această precizare  pentru că unii oameni m-au întrebat. Pe parcursul acestui an am stat de vorbă cu locuitorii comunei Bogaţi şi mi-au spus că ziua  tradiţio-nală a comunei este 27 august. De aceea, indiferent când pică în cursul săptămânii, noi atunci o sărbătorim. Este o zi şi cu mare însemnătate religioasă, deci este o zi cu atât mai specială. Locuitorii comunei Bogaţi sunt oameni cu suflet mare, dar în sufletul meu intră toţi. Vreau să cred că eu sunt al tuturor şi ei sunt ai mei. Le urez multă sănătate, fericire, spor în tot ceea ce vor ei să facă şi să aibă încredere în primarul lor.

Investiţii importante

în comuna Bogaţi

Primarul Ion Gîrleanu vine cu veşti excelente şi în ceea ce înseamnă investiţiile derulate la nivelul comunei. Primarul transmite că începând cu 1 septembrie vor demara lucrări de amploare la nivelul localităţii. “Începând cu 1 septembrie, comuna noastră va fi un adevărat şantier. Cetăţenii sunt bucuroşi din acest punct de vedere pentru că sunt proiecte importante. Vor începe lucrări de asfaltare, lucrări de construcţii poduri, lucrări la reţeaua de canalizare, gaze, construirea unei săli de sport. Sunt 20 de astfel de proiecte şi vreau să vă spun că niciun proiect nu a fost respins. Acest lucru denotă faptul că au fost proiecte realizate cu seriozitate şi competenţă”, a conchis primarul comunei Bogaţi, Ion Gîrleanu.

Dumitru Tudosoiu, emoţionat la

întoarcerea în comuna natală

Evenimentele de la Bogaţi au fost trăite la intensitate maximă de către Dumitru Tudosoiu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş. Acesta este născut în comuna Bogaţi, aşa că sărbătoarea aceasta este una cu atât mai emoţionată pentru Dumitru Tudosoiu. “Am răspuns invitaţiei pentru că am crescut aici, familia mea, din tată în fiu este din Bogaţi. Cunosc locurile acestea, am copilărit aici şi atâta timp cât Dumnezeu mă ţine sănătos am să revin cu mare plăcere în comuna mea natală. De fiecare dată regă-sesc comuna Bogaţi mai frumoasă, mai înfloritoare, o comună plină de oameni frumoşi. Este exact ca o comună tipic românească, plină de viaţă şi de bucurie, iar astăzi de ziua comunei chiar nu aveam  cum să lipsesc. La ceas de sărbătoare le doresc un simplu şi călduros La mulţi ani! tuturor locuitorilor comunei Bogaţi, să fie sănătoşi şi să se bucure de tot ce îşi doresc”, a transmis Dumitru Tudosoiu.

Spectacolul s-a încheiat cu un superb foc de artificii

Spectacolul prilejuit de Ziua Comunei Bogaţi a adunat artişti de renume. Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitănescu au oferit un minunat spectacol folcloric, piesele acesteia fiind savurate din plin, iar publicul spectator a încins adevărate hore şi sârbe. A venit apoi rândul unor artişti de muzică uşoară şi de petrecere să urce pe scenă. Sandra N şi Jean de la Craiova au oferit un spectacol incendiar. Ziua unei comune superbe s-a încheiat în noapte cu un superb foc de artificii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments