Cele mai sexy surori din Arges, îndrăgostite pana peste cap!

Lucrurile se pare că merg extrem de bine în viața amoroasă a surorilor Nițulescu. Alexandra pare că și-a găsit jumătate de ceva timp. De curând aceasta a fost și într-o vacanță alături de noul său iubit, ba mai mult, a și postat o poză alături de acesta pe rețelele de socializare.  Nu e prima poza pe care Alexandra o pune cu noul său iubit, în trecut aceasta a mai avut postări legate de acesta. 

De cealaltă parte și Andreei îi merge extrem de bine pe plan sentimental! După ce a reușit sa între Facultatea de Medicină aceasta a ales să își facă timp și pentru o relație. Noul iubit al argeșencei este din București. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar Ciprian o răsfață de fiecare dată pe frumoasa soră a Alexandrei Nițulescu.

Alexandra a devenit mai cunoscutã în județul nostru, și nu numai, și datoritã relației cu Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai României la momentul respectiv. Cert este cã JLO de Arges, asa cum este supranumitã  domnișoara argeșeancă datoritã dotãrilor fizice asemãnãtoare cu ale supervedetei Jennifer Lopez, în special dacã o privești din spate, nu rateazã nici o distracție sau petrecere fițoasa a țării! E frumoasã, are apariții de senzatie, extrem de sexy și atentã la lookul ei și strânge mii de like-uri la pozele de pe retelele de socializare! Sora ei mai mică o urmează, fiind la fel de sexy ca Alexandra. Este prezentã la orice distracție de amploare din România si îsi înnebunește admiratorii cu poze care mai de care mai sexy. Cu siguranța, la ora actualã, este una dintre cele mai vânate domnișoare ale Argesului și nu numai! Dacã pe litoral face senzație în costum de baie cu atuurile date de Dumnezeu din plin, în cluburi atrage cu stilul extravagant și mereu în pas cu moda. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *