web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateCel mai fit cuplu din Arges se confirma! Bomba sexy Adde Bubu...

Cel mai fit cuplu din Arges se confirma! Bomba sexy Adde Bubu își asuma relația cu Danut!

- Advertisement -

Adde Bubu este una dintre cele mai râvnite argeșence. Chiar dacă este curtata de fotbaliști, oameni de afaceri sau chiar cântăreți, se pare ca inima frumoasei noastre argesence este luată. Se confirmă din ce in ce mai mult faptul că frumoasa noastra argeșeanca este împreună cu Dănuț Bitoiu. Cei doi ai început să iasă împreună la cumpărături și sa isi lase inimioarele pe rețelele de socializare pe semne ca oricând ne putem astepta la vestea cea mare.

Adelina iubește sala și nu este de mirare de ce s-a îndrăgostit de Dănuț, fiind si acesta un împătimit al sălii de forță! Cei doi nu au făcut publică încă aceasta relatie, dar pe viitor cu siguranță ne putem astepta la un anunt, ținând cont că aceștia sunt vazuti din ce in ce mai des împreună. 

Extravaganta Adde nu se sfieşte să-şi expună atuurile pe care le deţine în pozele postate pe reţelele de socializare, postări ce aduna mii de like-uri. Cu un decolteu adânc şi sânii abia acoperiţi de îmbrăcăminte, cu poze în ţinute sexy de la sala de fitness, cu părul roz sau blond, nu prea contează ce-şi face, orice postare este apreciată de mii de admiratori ai Adelinei. Cu fiecare poza postata Adde Bubu dă din nou frâu liber imaginaţie şi provoacă agitaţie prin oraş şi nu numai. Nici Danut nu este de neglijat, cu un corp perfect, tânărul posteaza deseori poze la bustul gol, poze care stârnesc admirația fetelor și invidia băieților. Ce sa mai! Tineri, frumosi, cu corpuri super sexy, cei doi se potrivesc de minune!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments