Cea mai sexy iubita de afacerist din Arges face senzatie pe retelele de socializare! Vezi cum arată tanara

E tânãrã, frumoasã, aratã extraordinar și pãre cã este foarte aproape de o nuntã. Diana Zamfir, căci despre ea vorbim, este fãrã doar și poate una dintre cele mai sexy argesence, și clar ar fi pe locurile fruntase dacã am face un top cu cele mai frumoase iubite de afaceriști din Arges, și nu numai, bruneta fiind usor de remarcat oriunde se duce. Diana face furori pe rețelele de socializare, pozele sale sunt apreciate de foarte multi oameni, fiind una dintre tinerele argeșence cu cei mai mulți fani în mediul online. Din pãcate pentru toți admiratorii acesteia, Diana este ,,luatã“, și nu de ieri, de astãzi, de câțiva ani de zile, tot mai multe semne ducând cãtre o posibilã nuntã a celor doi. Iubitul acesteia, cel cu care are o relatie de lungã duratã, Iulian, este cunoscut drept cel care se ocupã de ,,voia bunã“ a argeșenilor, Iulian deținând unul dintre cele mai frumoase puburi ale Pitestiului.

Diana Zamfir, la fel de sexy ca in realitate pe retelele de socializare!

Diana are un trup tot mai bine proportionat și postãri din ce în ce mai incendiare! Buzele cãrnoase, formele din plin, picioarele lungi și subțiri sunt doar câteva din atuurile brunetei, atuuri datoritã cãrora strânge sute sau chiar mii de likeuri la pozele pe care le posteazã. ,,Bombe sexy“ se numesc toate, dar cele care într-adevãr meritã sã dețină acest ,,titlu“, sunt putine! Calitãțile, atuurile fizice ale unui adevãrat model dar ai trãsãturile frumoase, toate acestea sunt deținute de Diana Zamfir. 

S-a fãcut remarcatã la Next Top Model!

Focoasa brunetã s-a fãcut remarcatã în show-ul Next Top Model, prezentat de Cãtãlin Botezatu, cunoscutul designer recunoscând chiar într-una dintre ediþii cã piteșteancă este printre preferatele sale din cadrul show-ului. Ce-i drept, de la apariția ei în cadrul show-lui a trecut ceva timp, dar Diana a continuat sã-și facã remarcatã prezenta prin diferite shootinguri, pe rețelele de socializare unde adunã mii de likeuri de la admiratori, la diferite ocazii sau pur și simplu în oras. Cam așa se rezumã viața Dianei Zamfir. Din nefericire pentru toți cei care si-o doresc, Diana este îndrãgostitã pânã peste cap! Ce-i drept, nici nu este greu sã te îndrãgostesti de frumoasa brunetã: focoasã, cu un corp de invidiat, înzestratã de la mama naturã din belsug și trãsãturi superbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *