web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateCea mai frumoasă soție de fotbalist din România a dezvăluit ce a...

Cea mai frumoasă soție de fotbalist din România a dezvăluit ce a convins-o să facă: „M-a convertit!” 

Cu o înălțime impresionantă, trupul demn de fotomodel și un zâmbet irezistibil, Lena Enache este fără îndoială o apariție care atrage privirile oriunde merge. Soția fotbalistului Gabriel Enache nu doar împărtășește frumusețea exterioară, ci și o conexiune specială cu soțul ei, confirmată de declarațiile publice pline de căldură ale acestuia.

Fotbalistul Gabriel Enache a mărturisit că, pe o scară de la 1 la 10, gelozia sa atinge nivelul de 5 când Lena străbate străzile, fiind conștient că are cea mai frumoasă soție din lumea fotbalului. Într-un podcast al celebrei Anamaria Prodan, Gabriel și-a exprimat admirația față de frumusețea Lenăi, iar aceasta a dezvăluit pentru FANATIK cum a reacționat la complimentele soțului.

Lena Enache a explicat că, deși Gabriel o consideră cea mai frumoasă femeie, ea nu vede lucrurile în aceeași lumină, recunoscând existența multor femei frumoase în România. Cu toate acestea, își răsplătește soțul cu afecțiune și grijă, pregătindu-i un delicios banana bread vegan, subliniind că, în ciuda complimentelor, sunt multe femei frumoase în țară.

Într-un ton ușor glumeț, Lena a mărturisit că, în ciuda geloziei sale, l-a prins pe Gabriel privind și după alte femei, dar a ales să nu-și descarce frustrările în mod fizic. Cu un râs plin de umor, a subliniat că “ce e frumos și lui Dumnezeu îi place,” și că dacă cineva îi atrage atenția soțului ei, nu va apela la ochelari de cal.

Pe lângă aspectul relațional, Lena Enache a împărtășit și despre influența pe care Gabriel a avut-o asupra obiceiurilor alimentare. Ea a adoptat stilul de viață fără carne propus de soțul ei și a descris cum au împreună o abordare mai sănătoasă a alimentației, cu mâncat de două ori pe săptămână pește și ouă, evitând carnea de porc și alte preparate.

Aventura vegană a cuplului Enache demonstrează nu doar frumusețea relației lor, ci și abilitatea de a evolua și de a împărtăși experiențe noi în călătoria lor împreună. Cu un echilibru între dragoste și umor, Lena Enache și Gabriel continuă să inspire și să aducă un suflu proaspăt în lumea fotbalului și a vieții de cuplu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments