web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCe sumă trebuie să îi plătească Oana Zăvoranu Adelinei Pestrițu, după ce...

Ce sumă trebuie să îi plătească Oana Zăvoranu Adelinei Pestrițu, după ce a pierdut procesul cu ea

- Advertisement -

Oana Zăvoranu trebuie să plătească o sumă impresionantă de bani Adelinei Pestrițu, după ce a pierdut procesul cu ea. Magistrații au luat o decizie în ceea ce privește situația delicată dintre actriță și fosta soție a lui Liviu Vârciu.

Instanța a hotărât că Oana Zăvoranu trebuie să-i plătească daune morale Adelinei Pestrițu, după ce a pierdut procesul cu ea. În anul 2020 a existat un val de critici din partea actriței la adresa mai multor influenceri din România, printre care se numără și fosta soție a lui Liviu Vârciu.

Adelina Pestrițu nu a lăsat lucrurile așa și a mers în instanță, începând un proces pe cale legală împotriva brunetei. Aceasta i-a adus o serie de acuzații Oanei Zăvoranu, precum că ar fi hărțuit-o și defăimat-o în public.

Magistrații i-au dat câștig de cauză fostei soții a lui Liviu Vârciu în urma procesului. Așadar, actrița este nevoită să scoată din buzunar o sumă impresionantă pentru a plăti despăgubirile față de Adelina Pestrițu.

Câți bani trebuie să-i dea Oana Zăvoranu Adelinei Pestrițu, după ce a pierdut procesul cu ea

Adelina Pestrițu a ieșit învingătoare în fața instanței, după ce Oana Zăvoranu i-a adresat cuvinte dure în fața publicului. Fosta soție a lui Pepe trebuie să-i dea brunetei suma de în valoare de 10.000 de lei, dar și să șteargă toate postările din mediul online care fac referire la ea.

De altfel, decizia magistraților nu este definitivă și poate fi contestată de actriță.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta Pestriţu-Şteblea Ioana-Adelina, în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Youtube, postările referitoare la reclamantă, al căror conţinut a fost depus în probatoriul ataşat cererii de chemare în judecată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral cauzat”, scrie în hotărârea judecătoriei, conform wowbiz.ro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments