web analytics

Ce mai face Andreea Coman, fosta miss din Pitești acuzată ca și-a otrăvit iubitul milionar? Tânăra a devenit avocat și s-a căsătorit cu un afacerist de succes!

Fostă Miss Supranational Europe în 2018, piteşteanca Andreea Coman a fost acuzată de fostul iubit, milionarul Adrian Petru Luca din Timişoara, în urma cu doi ani, că a vrut să îl otrăvească, că l-ar fi sedus şi l-ar fi convins să îi doneze aproximativ două milioane de euro, plus că i-ar fi cumpărat un apartament şi un automobil de lux. Pe rolul instanţelor din Timiş sunt aproximativ 20 de dosare, în care Andreea este acuzată de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză. La rândul său, şi Andreea Coman a deschis un dosar împotriva fostului iubit în care îl acuză că a ameninţat-o cu moartea.

 

În septembrie 2020, Adrian Petru Luca s-a simţit foarte rău şi şi-a făcut un set de analize, în urma cărora s-ar fi descoperit în sângele său o cantitate de mercur, fapt pentru care a avut nevoie de tratament medical de urgenţă, acuzând-o pe fosta iubită că a vrut să îl otrăvească.

 

Cei doi s-au cunoscut cu trei ani înainte de scandat, iar cu un an înainte s-au despărţit. Ulterior, între cei doi au început procesele. Milionarul spunea că i-ar fi cumpărat Andreei Coman un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat alți 300.000 de euro.

Timpul a trecut și apele se pare că s-au liniștit pentru superba Andreea. Aceasta a devenit avocat, pare ca a scăpat de probleme și mai mult de atât, Andreea s-a și măritat cu un tânăr afacerist de succes. Vlad Ciuburciu este numele lui și este un bărbat recunoscut in lumea afacerilor, mai ales pentru firma Vascar.

Vascar a instalat un sistem de panouri fotovoltaice în valoare de 3 milioane de lei, în proximitatea unităţii de producţie din Vaslui.

Proiectul constă în 1.400 de panouri, pe o suprafaţă de 12.000 mp, cu o putere instalată de 770 kWp. Investiţia urmează a fi amortizată în 5 ani.

Sistemul de panouri fotovoltaice va produce 1.200 de MWh pe an, echivalentul a 245.000 de kilograme de cărbune neexploatat anual.

“Vom continua să investim în producţia de energie din surse regenerabile pentru a reduce costurile operaţionale şi dependenţa faţă de energia convenţională, dar şi pentru că ne dorim să acţionăm responsabil în raport cu mediul. Vascar este o companie preocupată de reducerea amprentei de carbon şi utilizarea eficientă a resurselor naturale, pentru o planetă mai verde şi un viitor mai bun pentru noi toţi”, a spus Vlad Ciuburciu Director General Vascar într-un interviu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *