web analytics

CAZ ŞOCANT! Copii bătuți de educatoare. Aceasta a fost condamnată!

Copii bătuți, strânși de gât și umiliți la Creșa Nr. 6 din Pitești chiar de către educatoare . Aceasta a fost acuzată de fapte foarte grave, cum ar fi că a trântit o copilă până a spart oliția, pe altul jignindu-l în mod repetat, iar pe al treilea băiețel l-a lovit atât de tare încât i-a dat sângele pe nas.

„În calitate de educator puericultor în cadrul Creşei nr. 6 Trivale, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în ziua de 20.04.2022, a trântit-o cu fundul de o oliţă din plastic, de aşa natură încât a fost spartă oliţa din plastic, pe persoana vătămată ######## ####### #######, în vârstă de 3 ani şi 4 luni, provocându-i acesteia o vânătaie în proximitatea zonei intime, iar la data de 04.05.2022 a strâns-o cu mâna de zona gâtului pe minora ######## ####### #######, provocându-i suferinţe fizice” se arată în rechizitoriu.

Nu doar copila a avut de suferit din cauza comportamentului coleric al educatoarei. Un băiețel a fost jignit în fel și chip de către cadrul didactic până a început să plângă. „În calitate de educator puericultor în cadrul Creşei nr. 6 Trivale, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la data de 19.04.2022, a întrebuinţat expresii jignitoare, spunându-i nesimţit minorului ######## #### #######, în vârstă de 3 ani şi 6 luni”

De asemenea, pe un alt copilaș l-a lovit atât de tare peste față încât i-a dat sângele pe nas. „În calitate de educator puericultor în cadrul Creşei nr. 6 Trivale, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la data de 11.04.2022, a lovit cu palma în zona feţei pe persoana vătămată ##### ##### ######, în vârstă de 3 ani şi 3 luni, aceasta căzând cu faţa la nivelul solului, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce au produs o sângerare la nivelul nasului”.

După ce acest caz a ajuns în atenția autorităților , educatoarea a fost reținută, la acel moment , pentru un interval de opt ore (dat fiind faptul că avea acasă un copil minor pe care trebuia să-l întrețină) , iar ulterior a fost pusă sub control judiciar. Educatoarea a fost trimisă în judecată, recent fiind condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către magistrați. De asemenea, aceasta nu va mai exercita profesia de educator puericultor pe o perioadă de 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *