web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCătălin Gherzan, daruri pentru urmaşii lui Nicolae Dobrin!

Cătălin Gherzan, daruri pentru urmaşii lui Nicolae Dobrin!

- Advertisement -

Cătălin Gherzan rămâne aproape de valorile Piteştiului. Liderul ALDE Piteşti a fost trimisul lui Moş Nicolae şi joi seara i-a premiat şi felicitat pe urmaşii lui Nicolae Dobrin, vorbim aici despre viitori fotbalişti care învaţă tainele sportului rege de la şcoala de fotbal care poartă numele celui mare fotbalist pe care l-a avut România.  Mos Nicolae a venit joi seara şi pe la micuţii fotbalişti de la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin.  La această  surpriză au contribuit membrii filialei ALDE Piteşti, cei care le-au împărit celor mici darurile mult aşteptate.  Cu zâmbetul pe buze şi curioşi să afle ce au primit, cei mici au aşteptat cu nerăbdare să îşi primească darurile. ​Cătălin Gherzan s-a implicat în mod direct şi a dorit din toată inima să ofere o surpriză fotbaliştilor, acesta fiind şi un semn de recunoaştere şi apreciere pentru tot ceea ce a însemnat Nioclae Dobrin pentru Piteşti. De menţionat este că liderul ALDE Piteşti a fost singurul politician din Argeş care a venit la serbarea fotbaliştilor de la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, asta chiar dacă nimeni nu trebuie să uite adevăratele simboluri ale acestui oraş. Iată că liderul ALDE Piteşti nu a putut trece cu vederea peste un asemenea eveniment şi a fost trimisul lui Moş Nicolae într-o seară cu adevărat special.   Însoţiţi de părinţi sau bunici, micuţii sportivi  au primit câte un ghiozdan plin cu dulciuri. Cătălin Gheran, preşedintele ALDE Piteşti a declarat faptul că este foarte fericit că a contribuit la bucuria celor mici mai ales acum în prag de sărbători. 

La acest eveniment a luat parte de şi Gica Dobrin, soţia fotbalistului Nicolae: „Pentru că Moş Nicolae avea mult de colindat ne-am gândit să fim noi primi şi să punem în ghetuţele lor câte un pacheţel cu multă bucurie şi cu multă dragoste. Eu sunt aşa de fericită că ma aflu aici în mijlocul celor mici şi că continuam ceea ce început soţul meu la această şcoală de fotbal. „

„Ţinând cont că în seara aceasta vine Moş Nicolae ne-am gândit să le facem o bucurie celor mici de la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin. Îl avem pe Nicolae Dobrin cel care -daca ar fi trăit l-am fi avut în aceste momente alături de noi. Cei de la Alde Piteşti, cu ajutorul investitorilor particulari, cei care se străduiesc  şi cei pentru care sportul contează, să le facem o seară frumoasă micuţilor sportivi mai ales că acesta este clubul de suflet al lui Nicolae Dobrin“, a declarat Cătălin Gherzan. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments