web analytics

Burlăcia îi priește! Prietenii lui Randi, intervenție rapidă în timpul unui asalt al fanelor

Randi este singurel de câțiva ani, iar faptul că nu se grăbește să își întemeieze o familie i-a oferit rapid titulatura de “Don Juan” al showbizului, iar multe domnișoare ar face orice să îi atragă atenția.

Așa se face că o banală vizită la mall s-a transformat într-un adevărat “spectacol” cu publicul pentru artist, care a fost luat cu asalt de fane, dornice de atenția lui. Dovadă sunt imaginile filmate de vigilenții paparazzi, care l-au surprins pe Randi într-un centru comercial din Capitală, alături de Lidia Buble și un alt prieten.

După-amiaza liniștită l-a cumpărături a devenit rapid un meet&greet neprogramat cu câteva domnișoare, care l-au rugat pe artist să facă poze, încântate de faptul că îl văd în realitate. Și cum admiratoarele se strângeau ca ciorchinele în jurul lui Randi, la un moment dat, prietenul artistului l-a sustras elegant din peisaj și astfel au reușit, în cele din urmă, să își continue plimbarea prin mall. 

Randi, pe numele său din buletin Andrei Ropcea, este foarte discret în privința vieții sale personale, preferând să se concentreze pe ceea ce iubește cel mai mult: muzica. Totuși artistul a spus care sunt motivele pentru care nu își dorește o relație serioasă în prezent. 

“Adevărul este că îmi place libertatea. M-am obişnuit aşa, de şapte ani. Sunt o cauză pierdută.”, a declarat Randi, pentru emisiunea “Răi da’ Buni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *