web analytics

Bomba sexy Alexandra Nitulescu – prietena buna cu ,,Memelusha”

Alexandra Nițulescu este pusă pe distractie! Daca weekend trecut frumoasa argeșeanca a ales să petreacă câteva zile alături de sora sa la munte, în acest weekend a ales să plece în Amsterdam alături de una dintre prietenele sale bune.

Alexandra s-a aflat acum o saptamana la munte alături de sora sa Andreea. Și pentru ca nu se putea altfel, acestea au ales intr una din zilele petrecute la munte sa iasa in club. Acestea au petrecut până târziu în noapte. Alaturi de ele s-a aflat nimeni alta decât fiica lui Mihai Stoica. Teodora, Alexandra și Andreea au imortalizat momentul si l au postat pe rețele de socializare. Se pare ca fiica lui Mihai Stoica ar avea problemele de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care drectorul sportiv al roş-albaştrilor, a ales să o părăsească pe FCSB.

In weekend-ul ce tocmai s-a încheiat Alexandra a lăsat muntele si a ales să plece alături de una dintre prietenele sale bune in Amsterdam. Fiind o persoana extrem de nonconformistă, JLo de Argeș a ales să meargă în Muzeul dedicat sexului din Amsterdam. Și cum acest moment nu putea sa lipsească de pe rețele de socializare acesta a postat mai multe poze de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *