Bomba sexy Ade Bubu s-a îndrăgostit!

A fost un weekend fierbinte în Argeş. Frumoasa Ade Bubu a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care era extrem de sexy.  Filmarea a fost făcută  pe lacul Vidraru, acolo unde frumoasa argeșeancă nu s-a afla singură.  Se pare ca sfârșitul verii nu a prins-o singură! Chiar dacă a ales să nu își afișeze asa mult viața privată de rețelele de socializare, noul ei iubit a postat le pagina sa o poza extrem de sexy cu Ade. 

Cătălin Preda este fost cunoscut în oraș datorită pasiunii sale pentru rally cros. Acesta a participat de mai multe ori la competiții, reușind sa prindă primele locuri alea podiumului.  În trecut, acesta a fost căsătorit.  

Extravaganta Ade nu se sfieşte să-şi expună atuurile pe care le deţine în pozele postate pe reţelele de socializare, postări ce adună sute de like-uri. Cu un decolteu adânc şi sânii abia acoperiţi de îmbrăcăminte, cu poze în ţinute sexy de la sala de fitness, cu părul roz sau blond, nu prea contează ce-şi face, orice postare este apreciată de mii de admiratori ai Adelinei. Cu fiecare poza postata Ade Bubu dă din nou frâu liber imaginaţie şi provoacă agitaţie prin oraş şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *