web analytics

BOMBĂ! Elon Musk și Angelina Jolie NU au fost la Bran! Avem declarații ÎN EXCLUSIVITATE!

Cu toate ca mai toată presa a vorbit în aceste zile despre prezența celui mai bogat om din lume, Elon Musk și a celebrei actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie la Bran, se pare că cei doi nu au fost prezenti! Sursele noastre dau ca sigură absența celor două vedete de la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran. Cristina D., din localitate Fundata, județul Argeș a fost unul din ospătarii de la petrecerea de la Bran și a a confirmat în exclusivitate pentru CANCAN ARGEȘEAN că nici Angelina Jolie, nici Elon Musk nu au fost la celebra petrecere de la castel, oaspetii cei mai importanți fiind cei care deja se știu.  ,,Nu este adevărat ce se vehiculează în presă. Nici Angelina Jolie și nici Elon Musk nu au fost prezenti la petrecere. Ne-am uitat cu toții după ei, cei care am servit la petrecere majoritate fiind români. Nu au fost prezenti, acesta fiind un aspect pe care ceilalți invitați făceau glume, știind probabil cât a marșat presa din România pe prezenta celor doi”, a spus Cristina D. în exclusivitate pentru CANCAN ARGEȘEAN.

Vorbim despre foarte mulți miliardari prezenți, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a a fost prezent împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Se pare ca Peter Thiel este și cel care a închiriat toate locațiile din Bran și Brașov, și nu Elon Musk, cum s-a vehiculat în spațiul public. Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment ar fi  participat și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști. Și Christian von Koenigsegg, un alt miliardar cunoscut a fost prezent la petrecere.

În vârstă de 50 de ani, Christian Koenigsegg conduce produce în serie limitată automobile care se bat de la egal la egal cu Ferrari, Bugatti și Lamborghini. Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran s-a aflat și Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain, scrie Mediaflux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *