web analytics

,,Bătaie” între doi milionari cunoscuti ai țării pe Miss România din Pitești! Vacanțe, cadouri scumpe și multe flori

Bianca Călian, una dintre cele mai frumoase femei din România, pare ca a atras atenția a doi milionari cunoscuți pentru viața lor plină de lux și aventuri, cărora le place să își petreacă timpul cu femei tinere și frumoase. Potrivit unor surse, cei doi bărbați i-au făcut deja numeroase cadouri brunetei din Pitești, printre care se află flori și bilete în diferite vacanțe.

Bianca a câștigat numeroase titluri de miss în România și este cunoscută pentru frumusețea ei naturală și pentru trupul său perfect sculptat. Tânăra a fost mereu o prezență rafinată și cu bun gust, atât în activitățile ei publice, cât și în cele private, și prin urmare, nu este de mirare că milionarii s-au simțit atrași de ea.

Deși se pare că Bianca se bucură de atenția și cadourile primite de la admiratorii săi, ea nu a confirmat încă zvonurile despre întâlnirile cu cei doi milionari. Sunt tineri, frumosi și conduc mașini de milioane de euro. Despre cine este vorba? Rămâne un mister, cel puțin pentru moment. Cu toate acestea, nu este exclus ca tânăra să fii găsit într-unul dintre acești bărbați ceea ce își dorește, și anume, o viață plină de aventuri și lux.

În ceea ce privește vacanțe sale, Bianca alege mereu destinații interesante și rafinate, iar această dată nu face excepție. Tânăra a petrecut 1 mai în Budapesta, iar imaginile postate pe conturile sale de socializare o arată într-o atmosferă relaxantă și plină de farmec, încântată de priveliștile și experiențele noi.

În concluzie, încă mai rămâne de văzut dacă Bianca Călian își va găsi fericirea alături de unul dintre cei doi milionari cunoscuți sau dacă își va urma propriile dorințe și aspirații în viață. Un lucru este cert însă, tânăra piteșteancă este o prezență placută, datorită frumuseții ei și a atitudinii sale pozitive.

Bianca Elena deține un titlu internațional

Realizare mare anul trecut pentru piteșteanca Bianca Elena Călian, câștigătoarea Miss Globe România. Concursul international de frumusețe The Miss Globe a avut  loc în perioada 1-15 octombrie, în Albania. Una dintre cele 61 de concurente a fost și o româncă din Pitești: Bianca Elena Călian. În trecut, tânăra a câștigat și titlul de Miss Bikini România. Bianca Elena Călian a absolvit anul trecut Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Pitești. In Albania, Bianca a reușit să câștige și un titlu international, Bianca fiind declarată The Miss Globe Social Media Influencer! În urmă cu o perioada, Bianca a fost prezentă și în juriu la Miss Germania, unde tânăra a ales reprezentante ale Germaniei la mai multe concursuri de frumusețe. Alături de alte modele, Bianca a călătorit special pentru acest concurs, semn că rezultatele câștigate de aceasta peste hotare își spun cuvântul. Aceasta a făcut în Berlin și o ședință foto, iar pozele postate pe retelele de socializare sunt foarte frumoase și au adunat sute de likeuri. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *