Anca Lincă şi Dani Lazăr, unul dintre cele mai frumoase cupluri din Argeş!

Să fie ea cea mai frumoasă iubita de afacerist din Argeș?Concurențaeste mare, numai dacă ne uităm în familia Lazăr nu prea știm ce să alegem! Dacă vorbim despre frumusețe, însă, Anca Lincă, iubita baiatului omului de afaceri, Dan Lazăr, Dani, poate fi, fără doar și poate, definiția perfectă! Cunoscut ca un băiat muncitor si liniștit pe meleagurile argeşene şi nu numai, Dani Lazăr a făcut mereu furori printre domnişoare cu aspectul, stilul, dar şi bijuteriile pe care le conduce, nici mai mult, nici mai puțin de două Bentleyuri, și nu sunt singurele, dar pe care tânărul le merită din plin, de dimineața până seara putând fi găsit la locul de muncă.

De mai mult timp, însă, acesta s-a hotărât să se liniştească şi nici nu este greu să ne dăm seama de ce, Anca Lincă, tânăra care îi este iubita si despre care sursele noastre spun ca ar putea oricând să-I devină mai mult decât atât,este de o frumuseţe răpitoare! Relația celor doi este cât se poate de serioasă, paginile de socializare fiind pline cu poze de cuplu, poze din care reiese cu ochiul liber că tinerii sunt extreme de îndrăgostiți și de fericiți împreună!

Pe Dani vi l-am prezentat deja, să v-o prezentăm şi pe Anca


Anca Lincă, căci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bună a Argeşului şi nu numai. Cu o activitate social slabă în publicul piteştean până să-l întâlnească pe Dani, Anca nefiind din Pitești, aceasta s-a făcut remarcată adesea în Capitală.Anca este, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase iubite de om de afaceri.Tânăra este din Vâlcea, este medic stomatolog și a fost întotdeauna admirată pentru felul în care arată. Stilul fin, mereu în pas cu moda, hainele alese cu gust si corpul perfect, au făcut-o să fie mereu în central atenţiei. Ştie întotdeauna să-şi pună în evidenţă frumusețea prin pozele de pe site-urile de socializare care îţi fură imediat atenţia, atenţie care i-a fost furată şi lui Dani, definitiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *