web analytics

AVEM IMAGINI! GEORGE COTIGĂ, ANTRENORUL SECUND CS MIOVENI, ÎNTINS PE JOS ÎN URMA UNUI SCANDAL ÎN CENTRU PITEȘTIULUI! Mărul discordiei: o domnișoară superbă! 

SCANDAL MONSTRU ȘI BĂTAIE ÎN TOATĂ REGULA ÎNTR-UNUL DINTRE CELE MAI LUXOASE RESTAURANTE DIN PITEȘTI! George Cotigă, antrenorul secund al CS Mioveni a trecut prin clipe de cumpănă sâmbătă seară. Bătaie în toată regula! Ce s-a întâmplat imediat după aceea citiți în articolul de mai jos. O nouă poveste de oraș care merită premiată la Hollywood. Totul e real, iar CANCANARGESEAN.RO, așa cum v-a obișnuit, vă prezintă totul cu precizie! Imaginile cu George Cotigă întins pe mijlocul străzii au făcut înconjurul Internetului. Din primele informații, se pare că Cotigă ar fi primit o sticlă în cap de la fostul iubit al unei tinere superbe, Ruxandra, tânără cu care s-ar iubi acum George. Cătălin, ca așa se numește fostul iubit, ar fi avut o criză de gelozie și de aici ar fi izbucnit scandalul. Cert este că Cotigă a ajuns întins pe mijlocul străzii, sursele noastre spunând ca dădea să își înghită limba, tocmai acesta fiind motivul pentru care s-a creat atâta agitație în jurul său, mai mulți tineri sărind să îl ajute. Din fericire, Cotigă și-a revenit și a scăpat cu bine. Dacă s-a lăsat sau nu cu plângere la poliție, cine știe. Cert este ca George Cotigă s-a trezit cu o sticlă în cap. Dacă se întâmplă să vrea revanșa, noi aflăm repejor și imediat vă informăm.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *