web analytics

Autocar cu 40 de pasageri, a lovit un limitator de înălțime iar acoperișul a fost SMULS!

Un autocar în care se aflau aproximativ de 40 de pasageri ucraineni a lovit, luni seară, un limitator de înălţime în judeţul Constanţa. Acoperișul autocarului a fost smuls. Cincisprezece persoane au fost rănite, între care şi doi copii. Opt persoane au fost deja transportate la spital. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Acesta a fost dezactivat la 22.46.

La fața locului au ajuns zeci de salvatori care au acordat primele îngrijiri medicale. 15 oameni au fost răniți în accident, iar 8 dintre ei au ajuns la spital.

La ora 21.00, un apel la 112 anunța că un autocar din Ucraina, cu 40 de oameni la bord, a lovit un limitator de înălțime pe o stradă din Năvodari. Impactul a fost atât de puternic, încât acoperișul mașinii a fost smuls.

Imediat a fost activat planul roșu de intervenție. La fața locului au ajuns zeci de ambulanțe, echipaje SMURD, autospeciale de descarcerare și pentru victime multiple, conform stirileprotv.ro

În zona în care a avut loc accidentul, vizibilitatea este foarte bună. Există și un indicator care arată limita de înălțime, însă cel mai probabil șoferul nu l-a observat, pentru că a luat în plin parapetul de înălțime.

Din primele informații, se pare că unii pasageri au venit din București. Cei mai mulți însă s-au urcat în autobuz de la Constanța. De aici au plecat spre Odessa.

Mai multe victime au ajuns la spitalul din Constanța.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt .Şpitalul .Județean Constanța: „În urma accidentului au ajuns la urgență 8 pacienți cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani, toți stabili hemodinamic, conștienți și cooperanți.”

Polițiștii continuă cercetările, și vor să afle cum a ajuns șoferul pe strada respectivă, și de ce nu a văzut limitatorul de înălțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *