web analytics

Artista care i-ar fi luat mințile lui Smiley pe vremea când erau colegi la Pro TV. Cântărețul făcuse o pasiune

Smiley a spus Da vara aceasta, alături de partenera sa Gina Pistol. Fericit soț și tată, cântărețul a avut parte de o viață sentimentală bogată, din care nu au lipsit însă controversele.

În anul 2015, Oana Zara a participat alături de colegul ei, Alexandru Bordea, la Românii au talent. Tinerii au reușit să ajungă până în marea finală, iar Smiley i-a suținut mereu. Apropierea dintre prezentatorul TV și actriță nu a scăpat fanilor, mulți crezând că este vorba de o relație secretă. Abia după ani buni, adevărul a ieșit la iveală.

Odată cu cooptarea sa în serialul Lia de la Antena 1, dar și datorită relației cu Bogdan Medvedi – fost partener al Alinei Eremia – Oana Zara a reușit să revină în atenția lumii mondene. Tânăra îl are ca actual partener pe fostul membru al trupei Maxim.

La rândul său Smiley, cu care s-a speculat că ar fi avut o relație, are o viață personală perfectă. Artistul  s-a căsătorit a începutul verii cu Gina Pistol, cu care este împreună de mai bine de 7 ani. Au împreună o fiică de aproape doi ani, pe nume Josephine.

A fost o iubire interzisă între Smiley și Oana Zara?

Smiley lucrează în industria divertismentului de peste două decenii și este cunoscut pentru generozitatea cu care ajută artiștii debutanți. Fanii care l-au văzut la Românii au Talent alături de Oana Zara au avut impresia că în spatele camerelor de filmat ar fi o apropiere personală. Totuși, după ceva ani, actrița de la Antena 1 a infirmat categoric o relație cu artistul.

În perioada când ar fi putut avea loc idila, Tiberiu Andrei Maria alias Smiley tocmai se despărțise de Laura Cosoi. Oana Zara era singură la acel moment, dat fiind că încă nu îl cunoscuse pe Bogdan Medvedi. Artista neagă o presupusă relație cu cântărețul. „Nu a existat niciodată o relație între mine și Smiley, nu am avut nicio legătură, alta decât cea profesională”,  a declarat Oana Zara, potrivit Click!.

Interviul în care clarifică legătura cu Smiley a fost acordat în urmă cu un an. În prezent, Oana se gândește la căsătorie cu fostul partener al Alinei Eremia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *