web analytics

Argeseanca Adelina Pestrițu, amintiri de coșmar! A spus în sfârșit motivul real pentru care a divorțat de Liviu Vârciu

Una dintre cele mai frumoase și invidiate femei din România are un trecut de coșmar. S-a aflat de ce s-a despărțit Adelina Pestrițu de Liviu Vârciu. Mai mult, cele două vedete ascund un secret dureros al relației lor.

Printre cunoscutele relații din showbiz-ul românesc de la începuturi s-a aflat și povestea de iubire dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Aceștia s-au iubit nebunește, dar au divorțat fulgerător.

Adelina Pestrițu, amintiri de coșmar

Abia acum s-a aflat motivul pentru care Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au divorțat. Cu toate că iubirea era mare, iar cei doi arătau mai mult decât potriviți împreună, astrele nu s-au unit și la scurt timp după ce au spus da în fața ofițerului stării civile s-au despărțit.

După ce au ales să-și spună adio, cântărețul a început să o bombardeze pe fosta moderatoare de televiziune cu reproșuri din trecut, spunându-i că prin patul ei au trecut cam mulți bărbați. La botezul fetiței lui Pepe cei doi și-au făcut apariția împreună. Mai mult, au șocat pe toată lumea cu declarațiile: „Nimic nu va schimba dragostea mea pentru tine”, i-a transmis Adelina, „Sunt blestemat sa te iubesc doar pe tine”, „Si unde dragoste nu e, nimic nu e”, i-a raspuns Liviu, iar totul parea ca va fi ca inainte. El a numit-o atunci „fosta si viitoarea mea sotie”. Cu toate astea, povestea nu a mers. Gelozia lui Vârciu a fost prea mare.

„Încă de când s-au împăcat, noi l-am întrebat pe Liviu dacă i-a trecut supărarea deoarece Adelina a încercat să își refacă viața, iar el ne-a spus că va încerca. Nu a putut însă trece peste faptul că ea a mai avut și alți iubiți după ce s-au despărțit prima oara, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Așa suntem noi, bărbații”, a spus un apropiat de-al lui Liviu Vârciu.

Mai mult, Adelina a mai dezvăluit un alt secret dureros al relației cu Vârciu. „M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în braţe”, a mărturisit Adelina despre divorțul de Vârciu și despre pierderea sarcinii, motivele invocate de aceasta ca fiind la baza rupturii dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *