web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateArgeș: Mai mulți oameni ce au participat la nuntă au ajuns la...

Argeș: Mai mulți oameni ce au participat la nuntă au ajuns la spital!

- Advertisement -

Mai mulți  rucăreni au ajuns la spital după ce au participat la o nuntă în comună. Petrecerea a fost organizată la un restaurant cu pretenții din Rucăr, iar ce a urmat, i-a săturat de pretenții.

Nunta a avut loc duminică. Oamenii s-au dus să petreacă alături de tinerii miri. Nu s-au gândit nicio clipă că, ar  putea face o plimbare cu SMURD-ul. După câteva ore de dans și voie bună, au început să pice pe capete. Toxiinfecție alimentară. Li s-a făcut rău, și din această cauză, au solicitat ajutor de specialitate.

Imediat după apelul la 112, spre Rucăr au plecat trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Argeș și un echipaj SMURD.

De la localul situat pe DN 73, au preluat patru invitați care prezentau stare de rău. O altă ambulanță s-a întors de pe drum. La UPU din cadrul Spitalului Câmpulung li s-au acordat îngrijirile medicale de specialitate. Oamenii nu au rămas internați.

”Nu știm de la ce poate fi. Am mâncat și aperitive și pește. Nu știm de la ce ne-a apucat, dar eram mai mulți cu rău. Nu știu de ce restul nu au mai venit la spital. Or fi crezând că dacă vin doar câțiva nu se află la cei care fac controale. Cred că s-a anunțat de când am sunat la 112. Aia e. Nu sunt copiii ăștia de s-au căsătorit, de vină sunt cei de la restaurant că dau la oameni mâncare proastă. Le-a stricat și nunta la copiii ăștia”, spune una dintre victime.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments