AM AFLAT CINE SUNT PRINCIPALELE FAVORITE LA CÂȘTIGAREA MARELUI PREMIU AL EMISIUNII ”BRAVO, AI STIL!” NIMENI NU S-AR FI AȘTEPTAT LA ASTA…PRINTRE ELE ESTE ȘI O ARGESEANCA

Cancan vă prezintă, în exclusivitate, informații picante din culisele celui mai urmărit show TV de modă din România. La scurt timp după reluarea filmărilor, au ieșit la iveală și numele principalelor favorite pentru câștigarea marelui premiu de la ”Bravo, ai stil!”.

La scurt timp după reluarea filmărilor, în culisele emisiunii de modă se vorbește, deja, de cele trei concurente care vor urca pe podium. Potrivit surselor noastre, Andreea Tonciu  pare să fie principala favorită la câștigarea marelui premiu. Cu toate că sexoasa brunetă pare că s-a detașat de contracandidatele sale și reușește să impresioneze juriul în fiecare ediție, în ”spatele” acesteia lupta este una extrem de acerbă. Pentru locurile doi și trei duelul se duce între Alexandra Ungureanu și Deea Codrea.

Nepoata lui Petre Roman a părăsit competiția!

Așa cum CANCAN.ro a  dezvăluit în urmă cu câteva zile, una dintre favoritele la podium a părăsit competiția mult prea devreme. Mai exact, după câteva episoade controversate, nepoata fostului premier Petre Roman, Calina, a părăsit competiția.

Calina Roman ar fi fost protagonista mai multor momente tensionate și de fiecare dată nu ezita să se fălească cu celebritatea mamei ei.

Mai mult decât atât, după fiecare controversă în care era implicată, nepoata fostului premier Petre Roman, în speranța că va primi o mână de ajutor, își chema mama la platoul de filmare.

Asta până recent, când după o ceartă mostru și amenințări repetate că se va retrage din competiție, producătorii emisiunii de la Kanal D n-au mai stat pe gânduri și au decis să-i rupă contractul și să o lase pe aceasta să părăsească competiția.

Bianca Rus, acuzații dure

„Sunt sabotată de toată lumea. Își bat joc la greu de mine, se prefac că nu au timp pentru mine ca să fiu aranjată la păr și nici nu mă lasă să îmi aduc cu mine stiliștii mei. Așa că rămân ultima și cu părul cel mai prost făcut! Îmi vine să plec că mă omoară cu zile ăștia. Mă fac psihic! Și mereu jurații le apreciază pe altele în ciuda tuturor eforturilor pe care eu le fac! Toți banii îi dau pe haine și ei nimic! Râd toate și toți de mine! Voi claca în curând! Îmi vine să mă sinucid câteodată de la starea pe care mi-o provoacă! Și am vrut să plec din show, dar nu mă lasă!”, s-ar fi plâns Bianca Rus apropiaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *