Adrian Mutu, surprins într-o postură inedită pe străzile din București! Cum „a fentat” traficul din capitală

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei de tineret, s-a săturat de traficul infernal din București, astfel că a decis să lase mașina în parcare și să meargă cu bicicleta.

ProSport l-a surprins pe fostul mare atacant al lui Inter Milano și Chelsea pedalând pe străzile din Capitală.

Adrian Mutu, cu bicicleta prin București

Gestul lui Adrian Mutu arată că selecționerul naționalei de tineret nu are o problemă să folosească și alte mijloace de transport în afara automobilelor. Din imaginile surprinse se poate observa că „Briliantul” este precaut, acesta fiind echipat cu o cască în timp ce merge pe bicicletă.

Adrian Mutu și-a dus băiatul la fotbal

A venit și momentul în care Adrian Mutu și-a dus băiatul la fotbal. Tiago are doar trei ani și a început antrenamentele la academia lui Juventus din București. Copilul vine la antrenamente cu bunica, iar „Briliantul” speră să-l vadă în tricoul naționalei României.

Tiago Mutu are doar trei ani, dar iubește deja foarte multe mingea de fotbal. Se vede după modul în care o privește. Copilul a început deja antrenamentele la academia lui Juventus, iar tatăl său este foarte încântat. Tiago este talentat și îl întreabă în fiecare zi când merge la antrenament.

Adrian Mutu: „Eu, la trei ani, abia puteam să merg”.

Reporter: „La națională, un nou Mutu pe când?”.

Adrian: „Păi, în 15 ani, uite aici, jos”.

Reporter: „Visezi și la ziua în care-l vei antrena?”.

Adrian: „Da, dacă e să fie, vă dați seama că ar fi ceva foarte frumos. Sunt bucuros că îi place în primul rând, pentru că dacă a doua zi îmi spunea că nu mai vrea, probabil îmi părea foarte rău. Mă întreabă în fiecare zi când vine la antrenament, e îmbucurător.

I-am pus golurile mele şi de câte ori mă vede la televizor spune tati, tati şi ce caut acolo. Prima dată la 11 luni a dat cu piciorul în minge, dar de la 1 an şi jumătate dă mai bine”, a declarat selecționerul naționalei U21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *