web analytics

Adrian Mutu a recunoscut, în cartea autobiografică, motivul despărțirii de Alexandra Dinu

Adrian Mutu, despre relația cu Alexandra Dinu: “Nu a mers din cauza tinereții”

Printre altele, cel poreclit “Briliantul”, a povestit cum a cunoscut-o pe Alexandra Dinu, prima sa soție, și care a fost motivul divorțului.

“Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”,  a scris Mutu, în “Revenirea din Infern”.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au divorțat în 2003. Ei au un băiat, Mario, născut în septembrie 2002. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *