web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateAdi Mutu își deschide propria școală de fotbal! „Briliantul” deja își caută...

Adi Mutu își deschide propria școală de fotbal! „Briliantul” deja își caută antrenori

- Advertisement -

Adi Mutu (43 de ani) își va deschide o școală de fotbal în România, fiind acum în punctul în care își caută antrenori pentru grupele pe care le va forma.

Antrenorul Adi Mutu este concentrat pe activitatea de la Rapid, club care și-a făcut ploanuri mari pentru acest sezon, la finalul căruia va sărbători 100 de ani de la înființare. Cu toate acestea, „Briliantul” a pus deja bazele unui nou proiect, tot din sfera fotbalului.

Potrivit informațiilor obținute de ProSport, tehnicianul de pe banca tehnică a formației din Giulești își va deschide propria școală de fotbal în România.

Adi Mutu își deschide propria școală de fotbal

Adi Mutu a pregătit înființarea unei școli de fotbal private, care va fi deschisă în țara noastră în perioada următoare.

Antrenorul echipei de lângă Podul Grant speră în acest sezon să intre în istoria Rapidului, unde patronii Dan Șucu și Victor Angelescu au planuri mari și nu se feresc să bage mâna în buzunar. Doar în cursul zilei de vineri, cei doi au parafat transferurile a doi jucători, Marko Dugandzic și Jayson Papeau, iar suporterii din Giulești deja visează că își vor vedea din nou favoriții în elita fotbalului din România.

Cu toate că activitatea de pe banca formației din Giulești îi ocupă aproape tot timpul, Adrian Mutu se ocupă în paralel și de noul proiect pe care l-a gândit și care urmează să fie anunțat peste nu foarte mult timp. El a pus bazele unei școli de fotbal în România și în acest moment este în punctul în care își caută antrenori pentru grupele care vor fi înființate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments