Adi Mutu, în vizită la celebrul Salt Bae! Selecționerul a condimentat cu stil o friptură, alături de bucătarul turc

Adrian Mutu (41 de ani) a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de renumitul bucătar turc Nusret Gokce, poreclit de interanuți „Salt Bae”. Cei doi se aflau la un restaurant din Dubai pe care îl deține turcul.

Nusret Gokce și-a primit porecla după ce a uimit internetul cu modul în care condimentează cu sare mâncarea pe care o gătește în restaurantele sale, în special peste fripturile de vită.

Turcul deține lanțul de restaurante Nusr-Et, iar Adi Mutu a dorit să refacă mișcările care l-au făcut celebru pe bucătar, respectiv condimentatul unei fripturi așezate pe un fund de lemn.

Cum s-a pozat Adrian Mutu alături de Salt Bae în Dubai

Și Diego Maradona a fost clientul lui Salt Bae

Restaurantele lui Salt Bae sunt adevărate atracții pentru celebritățile care au conturile pline. Foarte mulți fotbaliști și foști fotbaliști i-au trecut pragrul, printre aceștia aflându-se Leo Messi, Neymar, Mesut Ozil, David Beckham, Mbappe, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo, dar și marele Diego Maradona, care a fost foarte impresionat de mâncarea turcului.

În urmă cu doi ani, un clip video în care apar fostul mare fotbalist și turcul Nusret Goke a devenit viral datorită reacțiilor teatrale ale lui „El Pibe”. El poate fi văzut ducându-și mâna la frunte în timp ce Salt Bae îi prezintă o friptură apetisantă. La final, ca totul să fie complet, Maradona a condimentat cu sare preparatul.

Diego Maradona a murit la sfârșitul lunii noiembrie, în urma unui stop cardiac, la o săptămână după ce a fost operat pe creier. Fostul mare fotbalist a decedat într-un apartament din nordul capitalei argentiniene Buenos Aires.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *