Adelina Pestriţu îi învaţă pe tineri „Moda bunelor maniere“: „Am fost plăcut surprinsă că un video atât de cuminte a fost atât de bine primit“

Adelina Pestriţu, desemnată în 2019 „Cel mai bun influencer”, la E! People Choice Awards, îi învaţă pe tineri „Moda bunelor maniere”. Primul episod a avut cinci milioane de accesări pe platforma TikTok şi sute de mii de aprecieri.

„În fiecare zi mă gândesc cum să folosesc platformele de socializare într-un mod cât mai util, mai constructiv şi mai frumos. Pe lângă postări amuzante sau de fashion, îmi propun să transmit şi mesaje caritabile sau despre bun simţ şi comportament în societate. Cred că putem să ne ajutăm unii pe alţii în această lume virtuală, în care nu există graniţe nici fizice, nici creative.”, explică Adelina Pestriţu iniţiativa de a crea seria Moda bunelor maniere. 

Vedeta s-a angajat să posteze săptămânal câte un episod din acest serial, un video scurt pe canalele sale de Instagram, TikTok şi Facebook, cu cele mai importante reguli de comportament în societate, dar şi în mediul virtual.

„Am fost plăcut surprinsă că un video atât de cuminte a fost atât de bine primit şi de distribuit internaţional, am primit sute de mii de reacţii din întreaga lume, milioane de vizualizări. Iată că bunele maniere chiar nu se demodează niciodată. Serialul este abia la început şi descopăr şi eu odată cu cei din comunitatea mea anumite reguli despre care nu ştiam. Nu pretind că toata viaţa am ştiut să pun în aplicare bunele maniere. Unele reguli le-am învăţat în anii petrecuţi lângă părinţi şi le-am aplicat cu buna credinţă, dar odata cu aceasta iniţiativă, am descoperit lucruri pe care le făceam greşit şi am decis să mă perfectionez în paralel cu acest content educativ pe care îl împart cu cei din comunitatea mea.”, a declarat Adelina Pestriţu. 

„Reels-urile cu glume sunt preferatele mele, mai ales ca ele generează reacţii atât de haioase. Mie îmi place la nebunie să râd şi încerc să creez cât mai multe contexte în care să ne distrăm în gaşca de prieteni virtuali şi mă bucur că devenim internaţionali în grupul nostruJ”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *