Percheziții! Acuzații dure la adresa lui Dani Mocanu, după ce a folosit un leu rănit în videoclipul lui. Poliția intră pe fir: ”Slăbit, chinuit, ținut în lesă…”

Polițiștii au descins la trei adrese din Ilfov și Argeș.  Astfel, au loc percheziții acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov. Cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet.


Ies noi detalii la iveală în cazul videoclipului aflat mult timp pe locul 1 în trendingul românesc! Argeșeanul Dani Mocanu este atacat din toate părțile, după ce a folosit în videoclipul lui, un leu slăbit și rănit. Imaginile din videoclipul aflat pe locul 1 în trendingul românesc de câteva zile au devenit virale pe internet. Se poate observa clar cum leul este rănit și destul de slăbit, iar acest lucru a fost sesizat de foarte mulți internauți, care au trimis petiții oamenilor legii.  Dani Mocanu a postat pe YouTube un filmuleț în care explică ca leul a fost luat de specialiști și dresat special pentru a sta în clip. Legat de rănile pe care le are leu, Dani Mocanu a spus ca este vorba doar de un machiaj profesional. 

” Care dintre voi aveți lei acasă de cunoașteți voi comportamentul unui leu. Care dintre voi știți cum se comportă un leu? Voi în loc să îmi mulțumiți că sunt un artist așa de mare și am adus în România ceea ce nu s-a mai văzut niciodată în videoclipuri dați cu pietre în mine (…) Videoclipul s-a filmat în legalitate deplină.  Leul nu a fost chinuit, maltrat. Știți voi comportamentul unui leu la un an și ceva de zile? Știți voi comportamentul unui leu care a fost crescut de niște specialiști în domeniu? Animalul te mai ia și după inima m-ați înțeles ce zic (…)  referitor la rana de pe picior de care spuneți voi ală e un machiaj profesional ca leul să para cat mai feroce, să pară cât mai periculos fiind ca asta e imaginea mea. „

A păi imi cer scuze ….” rege al Romaniei ” , nu ar fi cazul sa suprimam aceasta ” maretie ” asemeni LEULUI ( ADEVARATUL REGE al Junglei ) , cum a fost prezentat , ca un simplu trofeu intr-un clip : RANIT, SLABIT , CHINUIT , TINUT IN LESA si cel mai probabil sub influenta anumitor substante pentru a fi docil …. Sa schimbam putin rolurile sa poti arata ca un ” ADEVARAT TROFEU ” intr-un clip ? In aceeasi ipostaza ? Nu doresc RAUL nimanui . Imi doresc doar ca acest caz , conform legilor din tara noastra , sa se rezolve si ca cineva sa fie tras la raspundere pentru acest suflet nevinovat . Starea lui este DEPLORABILA !”, a postat o tânăra care a și îndemnat oamenii să trimită o petiție la Poliția.

După vizionarea clipului lui Dani Mocanu „Stop România”, Tudor Tim Ionescu a decis să facă două sesizări, una la Poliție și una la Garda Națională de Mediu, împotriva lui Dani Mocanu. Motivul? În videoclipul lui Dani Mocanu apare un leu rănit.

”Mesaj pentru Dani Mocanu: Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA ” (Dani Mocanu) unde apare un leu cu răni multiple. Toleranța mea e considerabilă, dar ea se oprește la CRUZIMEA ÎMPOTRIVA ANIMALELOR”, a anunțat Tudor Tim Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *