web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateAcum s-a aflat! De ce Larisa Popa ar l-ar fi părăsit pe...

Acum s-a aflat! De ce Larisa Popa ar l-ar fi părăsit pe cunoscutul Pescobar pentru un milionar din Dubai!

- Advertisement -

În lumea digitală agitată de zvonuri și speculații, vestea că Larisa Popa, cunoscută pentru rolul său de mână dreaptă a lui Paul Nicolau la Taverna Racilor, și-a dat demisia a stârnit un val de surprize și întrebări. Cu toate că nu a oferit prea multe detalii, se pare că există mai multe povești din culise despre motivul din spatele plecării sale.

Conform informațiilor furnizate de cancan.ro, se pare că relația tensionată dintre Larisa și Paul Nicolau a fost un factor semnificativ în decizia acesteia de a părăsi Taverna Racilor. Neînțelegerile au început să apară încă din toamna anului trecut, odată cu închiderea temporară a restaurantului de către ANPC, iar tensionările s-au amplificat odată cu lipsa plăților către Larisa timp de o lună și jumătate.

Cu toate acestea, ceea ce a alimentat cu adevărat speculațiile online este legătura lui Larisa cu un milionar român stabilit în Dubai. Se pare că această nouă cunoștință i-a oferit lui Larisa oportunități irezistibile, inclusiv un apartament în Emirate. Este posibil ca această ofertă atrăgătoare să fi fost factorul decisiv în decizia sa de a renunța la colaborarea cu Pescobar.

În ciuda lipsei de detalii oferite de Larisa Popa, aceasta a reiterat că fiecare om își pune amprenta în ceea ce face și a mulțumit celor care au apreciat munca sa la Taverna Racilor. Cu toate acestea, ea rămâne deschisă la noi oportunități în viitor și pare hotărâtă să facă alegerile potrivite în momentul adecvat.

„Larisa lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un `nu` următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a fost singurul anunț pe care l-a făcut Larisa Popa despre pecarea de la Taverna Racilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments