web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateACCIDENT RUTIER PE E70! Două autocare și un TIR au fost implicate!

ACCIDENT RUTIER PE E70! Două autocare și un TIR au fost implicate!

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Forţele de intervenţie au fost suplimentate, inclusiv cu un punct medical avansat. Au fost alocate două elicoptere SMURD.

Potrivit ISU Teleorman, accidentul rutier în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ.  În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 ambulanţă SMURD cu medic şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat şi 3 ambulanţe SMURD din cadrul ISU Bucuresţi-Ilfov, a anunţat IGSU. Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments