web analytics

ACCIDENT CE IMPLICĂ O MIREASĂ FURATĂ DE LA NUNTĂ ÎNTR-UN BMW!

O mireasă din județul Galați a ajuns la spital după ce mașina cu care a fost furată a fost implicată într-un accident rutier.

Accidentul s-a produs pe DJ 242B, între localitățile Moscu și Târgu Bujor din Galați. Tânăra mireasă a fost furată de niște prieteni de la nunta care avea loc în satul Moscu. S-a urcat într-un autoturism marca BMW, condus de o prietenă, și a plecat către Târgu Bujor.

Dar șoferița a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism parcat pe marginea DJ 242B. Mireasa se afla pe bancheta din dreapta șoferiței și a fost rănită. Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD, la Spitalul din Târgu Bujor.

Accidentul s-a produs pe DJ 242B, între localitățile Moscu și Târgu Bujor din Galați. Tânăra mireasă a fost furată de niște prieteni de la nunta care avea loc în satul Moscu. S-a urcat într-un autoturism marca BMW, condus de o prietenă, și a plecat către Târgu Bujor.

Dar șoferița a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism parcat pe marginea DJ 242B. Mireasa se afla pe bancheta din dreapta șoferiței și a fost rănită. Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul din Târgu Bujor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

În urma impactului, mireasa, aflată pe scaunul din dreapta față, s-a ales cu o entorsă la picior și a avut nevoie să fie transportată la spitalul din Tg. Bujor, unde a primit îngrijiri medicale.

Mireasa a ajuns a nuntă cu o întârziere mult mai mare decât cea preconizată, iar prietena, care din fericire nu consumase niciun strop de alcool, a fost nevoită să treacă și pe la poliție, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *