web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateA numit-o ”cea mai frumoasă femeie din România”, dar i-a fost infidel...

A numit-o ”cea mai frumoasă femeie din România”, dar i-a fost infidel și a fost prins! Prima reacție și decizia luată imediat

- Advertisement -

Gabriel Enache, în vârstă de 33 de ani, a făcut recent un gest public de admirație și dragoste față de soția sa, Lena Enache, în vârstă de 35 de ani, numind-o “cea mai frumoasă femeie din România”. Cu toate acestea, în spatele acestei declarații aparent idilice, se ascunde o poveste tulburătoare de infidelitate și încercări.

Lena Enache a dezvăluit că, deși soțul ei o laudă în public, în privat a fost infidel. Ea a descoperit aceste infidelități printr-un prins “în flagrant” în timpul unor conversații pe Instagram. Cu toate că Gabi Enache s-a scuzat și a încercat să minimizeze situația, Lena a fost profund afectată de trădarea lui.

Într-un podcast al Anamariei Prodan, Lena a împărtășit experiența sa și a avertizat alte femei să fie atente la semnele neclare și să nu ignore intuiția lor.

Când a fost ”prins în fapt”, cu anumite ”conversații de pe Instagram”, Gabi Enache s-a scuzat și a spus că ”nu e ce pare”.

”L-am prins, dar l-am faultat. L-am prins de câteva ori. Niște conversații așa drăguțe pe Instagram. Fetelor, vă văd! Atenție la neatenție. (N.r. Ce zicea el) Normal, că nu e ceea ce pare.

Nu merge cu mine. (N.r. Îi e frică lui Gabi de tine?) Da!”, a povestit Lena Enache, în podcastul Anamariei Prodan.

O nouă direcție: afaceri 

Cu toate că au trecut prin momente dificile, Lena și Gabi Enache decid să-și unească forțele și să-și construiască un viitor împreună. Lena a dezvăluit că ea și soțul ei planuiesc să deschidă o afacere în domeniul designului interior, capitalizându-și experiența acumulată în schimbarea caselor și în amenajarea interioarelor.

”Urmează să deschid o afacere cu soțul meu, este în curs de desfășurare. Este un business ce are legătură cu designul interior.

Faptul că am schimbat case și avem experiență, ne-a făcut să mergem în această direcție”, a spus Lena Enache.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments