web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateA făcut ravagii cu Macarena! Câți bani cere controversata Erika Isac ca...

A făcut ravagii cu Macarena! Câți bani cere controversata Erika Isac ca să cânte la un eveniment

  • La doar 24 de ani, Erika Isac din Constanța a reușit să cucerească inimile publicului cu talentul său muzical și cu mesajele puternice pe care le transmite prin piesele sale. Absolventă a cursurilor de canto și actorie de la Școala Populară de Arte și Meserii Constanța, Erika a fost remarcată pentru prima dată în cadrul show-ului de talente X Factor, unde a impresionat atât jurații, cât și telespectatorii.

Cu o voce puternică și o prezență scenică captivantă, Erika Isac a reușit să ajungă până în semifinalele X Factor și să impresioneze în alte competiții televizate precum The Four sau One True Singer, unde a ajuns până în finală. Cu fiecare apariție, ea și-a demonstrat abilitățile vocale și pasiunea pentru muzică, câștigându-și un loc special în inimile fanilor.

Totuși, adevărata sa reușită a venit odată cu lansarea piesei „Macarenă”, un manifest împotriva violenței îndreptate împotriva femeilor. Deși melodia nu pune în valoare în mod special abilitățile vocale ale artistei, mesajul puternic al piesei a resonat puternic în rândul ascultătorilor, atrăgând atenția asupra unei probleme sociale importante.

Pe lângă activitatea sa muzicală, Erika Isac este solicitată și pentru evenimente private, unde impresionează publicul cu prestațiile sale live. Pentru o apariție de o oră și jumătate pe scenă, artista percepe un tarif fix de 8.000 de euro, iar organizatorii evenimentelor din orașe îndepărtate trebuie să îi asigure și transportul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments